2019-01-10 06:04:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Küzdjön a céljáért!

Napi horoszkóp január 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Jupiter az ön 9. sorsterületén áll és kellemetlen fényszögben van a Neptunusszal. Előfordulhat, hogy ellenőrzést kap, és olyasmiért büntethetik meg, amiben nem is vétkes. Ám a Mars erőt ad, és mindent tisztázni tud majd.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A körülmények nem túl kedvezőek, de ne adja fel, küzdjön a céljáért! Egyébként is minden változóban van ön körül – rabul ejtheti például valakinek a szívét, és az ismeretségből akár életre szóló kapcsolat is lehet!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Bármilyen problémája adódna, legjobb barátjára biztosan számíthat. A Hold és a Neptunusz a Halak jegyében komolyan megzavarhatja a lelki békéjét. Menjen sétálni egy nagyot a közeli erdőbe, az jót fog tenni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A munkahelyén konfliktusok várják, és anyagilag sem áll úgy, mint szeretné, fontolja hát meg, mire költi a pénzét! Szívügyekben is zavaros minden, de ha elfogad egy meghívást, változhat a helyzet.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Úgy érezheti, első a kötelesség, minden mást háttérbe szoríthat, holott még csak elismerést sem kap a pluszmunkáért. Tényleg megéri elhanyagolnia a párját? Egy új terv miatt elég feszült lehet, de minden rendben lesz!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Egy váratlan esemény eléggé felzaklathatja. Szerződést csak végső esetben írjon alá, és ne feledje: egy vitából most akkor is vesztesként kerül ki, ha igaza van! Fizetésemelést sem most célszerű kérni...


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Gondolatai és figyelme most a magánéletére, valamint a családi életére kellene irányuljon. Ha azon kapja magát, hogy múltján mereng, próbálja azt a jelen helyzetével összefüggésben látni.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kollégái sok borsot törhetnek az orra alá, de ez most inkább hasznára válik: még nagyobb erőfeszítésekre sarkallja. Otthon viszont pontosan az ellenkezőjét érheti el az akaratosságával annak, amit szeretne...


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Jupiter kellemetlen kapcsolatban van a Holddal és a Neptunusszal. Emiatt muszáj lenne minél óvatosabbnak lennie! Figyeljen a lába elé, lehetőleg ne csússzon el, és tartsa be a közlekedési szabályokat, főleg, ami a látási viszonyokra vonatkozik.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Merkúr közeledik a Szaturnuszhoz a Bak jegyében. Ma nagyon óvatossá, de túl szőrszálhasogatóvá is válhat. Egyelőre tegye félre az átfogó, hosszú távú tervezést és összpontosítson a részletekre. Most könnyen megtalálja a „legyet a levesben” és ez most egy jó alkalom arra, hogy kihalássza belőle.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A végére sem ért az egyik feladatnak, máris sürgetik a következő miatt. A kapkodás viszont, mint tudjuk, könnyen hibát szül. Kora este, ha lehet, lazítson!


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold és a Neptunusz együtt áll. Mindkettő bizonytalanságot, sőt bizalmatlanságot is jelezhet. Kapcsolatai bonyolulttá, homályossá, zavarodottá válhatnak, félreértéseknek lesznek kitéve. Fennáll az önámítás veszélye is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: